fbpx

Op zoek naar houten meubels? Dan zit je hier goed! Houten meubels zijn ontzettend populair en een prachtige toevoeging in jouw meubilair. Houten meubels zorgen voor een mooie natuurlijke look en feel in je huis of kantoor. Tegenwoordig hebben veel mensen houten meubels in de woonkamer. Denk bijvoorbeeld aan een houten bartafel, een houten stoelen, houten kasten en houten tafels. Natuurlijk bestaan houten meubels als jaren. Maar tegenwoordig worden deze meubels gemaakt op design. Geen standaard houten kasten en stoelen maar een echte toevoeging in je woonkamer.

Er zijn ontzettend veel verschillende houtsoorten die gebruikt worden om meubels te maken. Hieronder een rijtje met verschillende houtsoorten.

  • Eikenhout
  • Notenhout
  • Teakhout
  • Beukenhout

Dit zijn soorten hout van goede kwaliteit en zorgen voor een frisse look.

Massief houten meubels

Bij massief houten meubels denk je al vaak aan antieke meubels zoals die oude kast waar al het service in staat. Deze kasten gaan waarschijnlijk al jaren mee aangezien ze een lange levensduur hebben.

Industrieel houten meubels

De trend van de afgelopen jaren: Houten meubels met zwart staal. Je ziet het in elk hippe café en tegenwoordig steeds vaker bij mensen thuis. Dit is natuurlijk niet zonder reden. Deze combinatie staat stoer maar te gelijke tijd ook erg netjes. Hierdoor creëer je een hele relax sfeer in je woonkamer of andere ruimte. Ook bedrijven gebruiken steeds vaker deze stijl. Het is natuurlijk een mooie toevoeging en zorgt voor een stoere look binnen je bedrijf. Industriële houten meubels hebben de afgelopen tijd een grote opmars gemaakt. Steeds meer bedrijven en winkels verkopen en maken dit soort meubels

Houten meubels in de woonkamer

Houten meubels zijn een prachtige toevoeging voor in je woonkamer. Je woonkamer is waar je het meeste bent. Waarschijnlijk eet je aan een houten tafel elke avond en ochtend, zit je regelmatig op een houten stoel of heb je vroeger veel op een houten stoel gezeten. Tegenwoordig zijn er verschillende soorten houten die erg in trek zijn. Denk bijvoorbeeld aan steigerhout.

Sluit Menu