fbpx
Top 3 leukste producten in je tuin!

Top 3 leukste producten in je tuin!

Opzoek naar tuindecoratie? Mooiestijlen.nl heeft een top 3 beste tuinproducten voor jullie geselecteerd om even wat inspiratie op te doen!

1. Palletbank kussens

kussens palletbank

Deze kussens zijn perfect op maat voor standaard pallets. Heb jij nog 2 tot 4 pallets liggen? In combinatie met deze kussens heb je super eenvoudig een mooie loungehoek! Relax deze zomer nog in je zonnige tuin op deze heerlijke kussens! Meer info en afbeeldingen!

2. Sfeervolle lichtsnoer

sfeerlicht lichtsnoer

Creëer super mooi sfeerlicht met dit lichtsnoer! De lampen zijn ontworpen met een mat witte look, hierdoor ziet het er erg strak uit en super mooi om tussen bomen, terras of struiken te plaatsen. Hierdoor creëer je een leuke sfeer in je tuin! Het snoer is spatwaterbestendig en heeft een lengte van 3 meter! Je hoeft dus niet bij elk buitje het snoer naar binnen te halen! Meer info en afbeeldingen!

3. Rechthoekige metalen vuurkorf

rechthoekige vuurkorf

Deze vuurkorf is degelijk, stijlvol en veilig! Met deze vuurkorf creëer je alleen maar meer sfeer in huis! Gebruik deze vuurkorf overal, door dit veilige ontwerp kan de vuurkorf overal neergezet worden. Dit ontwerp vuurkorf kan je zowel in de tuin als op het terras super goed neerzetten! Daarnaast is het gevoel van een echt vuurtje in je tuin natuurlijk geweldig! Meer info en afbeeldingen!

Geef een reactie

Sluit Menu