Verzenden & retouren

´╗┐Returns
We zijn toegewijd aan uw volledige tevredenheid. Alle bestelde artikelen hier zijn nauw aan het woord hier "wat je ziet op onze website zijn wat je krijgt in 7 dagen". Voordat u geniet van eenvoudige uitwisseling beleid & return, moet u contact met ons op terug te keren verzendadres voor het versturen van de items terug. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat. dat wil zeggen niet versleten, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags.
Alle bestelde artikelen zijn de juiste items die u hier te halen. Wij beloven u van de juiste volgorde pakket. Dus als terugkerende juiste items voor een terugbetaling, alle geretourneerde artikelen zijn onderworpen aan een deel van restocking fee en de bank commissie. Verzend-en administratiekosten worden niet terugbetaald.
We hebben geen betrekking op de verzendkosten van het rendement van de juiste volgorde pakketten, bent u verantwoordelijk voor het verschepen en behandeling kosten. Daarnaast raden wij u aan tracking en verzekering toe te voegen voor uw eigen veiligheid, omdat we niet verantwoordelijk voor verloren zendingen. Alle geretourneerde goederen dienen om het verzendadres te worden verstuurd we e-mailen u nadat u ons feedback te krijgen hier!
uitwisselingen
Wij bieden uitwisselingen voor een andere maat of kleur binnen 7 dagen na de oorspronkelijke bestelling verzenddatum te accepteren als het is onze schuld. Neem dan contact met ons op met uw ordernummer en een van onze teamleden zal u helpen. Als u wilt om items te wisselen naar een andere stijl, zou u uw items terug te keren voor een terugbetaling volgens Return beleid en een nieuwe bestelling plaatsen voor de stijl die u verkiest.
U moet contact opnemen met ons voordat u de items terug. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat. dat wil zeggen niet versleten, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Versleten of vuile items zal naar u worden geretourneerd.
We hebben geen betrekking op de verzendkosten van de uitwisselingen, bent u verantwoordelijk voor de retourzending en voor de verzending en verwerking kosten voor verzending van de uitgewisselde items terug voor jou. Daarnaast raden wij u aan tracking en verzekering toe te voegen bij het verzenden van artikelen bij ons terecht voor uw eigen veiligheid, omdat wij niet verantwoordelijk voor verloren zendingen. Verzend-en administratiekosten worden niet terugbetaald.
Terug